Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

SCRIPTA MANENT...

Η αλλαγή της μέρας του τελικού της Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ μπορεί να ξάφνιασε μερικούς. Η αντίδραση όμως της Βόνιτσας δεν ξάφνιασε κανέναν. Ήταν λογικό και επόμενο, η μια εκ των δυο φιναλίστ να προβάλει τη δικαιολογία της ως τη σημαντικότερη για να χαρακτηρίσει άδικη την απόφαση της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Δεν ξέρω προσωπικά αν έχει δίκιο ή άδικο. Σίγουρα σ΄ ένα ερασιτεχνικό πρωτάθλημα προβλήματα με τα επαγγελματικά των παικτών και των προπονητών υπάρχουν και θα υπάρξουν. Όπως επίσης δεν είναι αθώα και η ΕΣΚΑΒΔΕ, που θα έπρεπε να είχε λάβει υπόψη της το αίτημα της Βόνιτσας.

Το ζήτημα είναι αλλού όμως. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Βόνιτσας, το αίτημα ή μάλλον η έκκληση για μη πραγματοποιήση του αγώνα Κυριακή, είχε γίνει προφορικά. Δυστυχώς, στην Ελλάδα και πολύ περισσότερο στην ΕΣΚΑΒΔΕ δεν μετρούν τα προφορικά, αλλά όπως έλεγαν και οι Λατίνοι scripta manent, δηλαδή τα γραπτά μένουν.

Τώρα, σε ότι αφορά το σκεπτικό της απόφασης της ΕΣΚΑΒΔΕ, τα άρθρα στην προκύρηξη, τις "γενικές διατάξεις" που αναγράφονται και τα λοιπά, εγώ σαν απλός φίλαθλος δεν μπορώ να απαντήσω... Μάλλον ούτε και εκείνοι...


Ένας μπασκετικός Κερκυραίος...



Υ. Γ: Εάν θέλετε να συμμετέχετε στο μπλογκ αυτό με άρθρα σας και γνώμες σας μπορείτε να μας στείλετε ένα e-mail και θα δημοσιεύσουμε το κείμενο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου